Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]HERCULES

matiszon066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA

mam pytanie co powiecie na temat herculesa zastanawiam sie czy go kupowac bedzie to moja 2 postac :)

P.S soory jesli zy dzial niewiedzialem :"D

Opublikowano

Hercules jest postacią idealną... Ulti wrzucone do kręgu Odin'a zada dmg każdego przeciwnikowy w środku... Posiada healer'a, stun'a... Wszystko idealne D:

AHA dzieki , a jeszcze jakbym mogl prosic o jakis niezly build ;P

Opublikowano

AHA dzieki , a jeszcze jakbym mogl prosic o jakis niezly build ;P

Sry, że się nie rozpisałam, lecz są tacy bogowie których za cholernę nie ogarnę ;x

Build....

BootsDamage_01_Rank1.pngAxe_03_Rank1.pngHammer_01_Rank1.pngSpear_02_Rank1.pngAxe_02_Rank1.pngSword_01_Rank1.png

Nie spradzałam go, lecz widziałam ludzi z tymi item'ami.

alishia.jpg

Opublikowano

Sry, że się nie rozpisałam, lecz są tacy bogowie których za cholernę nie ogarnę ;x

Build....

BootsDamage_01_Rank1.pngAxe_03_Rank1.pngHammer_01_Rank1.pngSpear_02_Rank1.pngAxe_02_Rank1.pngSword_01_Rank1.png

Nie spradzałam go, lecz widziałam ludzi z tymi item'ami.

ok dzieki za all leca like :) pozdro

Opublikowano

Build u góry beznadziejny na herca a po 2 herc jest dobry lecz według mnie jest tak jakby nie zgrabny łatwo go skontrować według mnie trzeba go masterować dla nowych graczy nie polecam ;]

Opublikowano

Build u góry beznadziejny na herca a po 2 herc jest dobry lecz według mnie jest tak jakby nie zgrabny łatwo go skontrować według mnie trzeba go masterować dla nowych graczy nie polecam ;]

Build 50:50 atak : tank jest beznajdziejny dla Hercules'a....

"łatwo go skontorać" no to nie grałeś normalnych match'ów....

alishia.jpg

Opublikowano

Mój znajomy robi full AD. Wszyscy w lobby się śmieją, wyzywają od noobów, a po grze przepraszają, gdyż on przeważnie wygrywa ze mną linię i ma najwięcej killi w teamie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Pani Profesor założe się , że grałem 10x więcej normalnych metchów ;] a po 2 wiem co mówię on nie jest taki op chociaż ma wcisk na start a po 3 z ulti za każdym następnym uderzeniem bije o połowę mniej.Sam się przyznam , że ogarniam Herca słabo a ogarniam praktycznie wszystkich bogów ;D

Opublikowano

Hercules nie dla nowych graczy, trudniejszy do ogarnięcia. Kup se łatwiejszego boga na początek, np. Anubis. Robisz kombo i tak na prawdę ludzie już nie żyją. Poradnik dotyczący anubisa masz tutaj na forum.

pr02.jpg
Opublikowano

Smithe. Wspaniała gra. Pamiętam te czasy z nią . Co do postaci, grałem długo i jak dla mnie opłaca się kupić boga wojny Aresa. Nie polecam Herculesa ale ty wybierasz . Pozdrawiam :P

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

@UP

Nie zgadzam się z tobą ponieważ, gdy grasz Aresem enemy team kupuje abilitki na twój ult i dużo nie zrobisz wtedy.

@Topic

Herc nie jest łatwą postacią. Na początek polecił bym ci Lokiego. Duży attack, dobry escape, zawsze 1 vs 1 wygrasz.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Pani Profesor założe się , że grałem 10x więcej normalnych metchów ;] a po 2 wiem co mówię on nie jest taki op chociaż ma wcisk na start a po 3 z ulti za każdym następnym uderzeniem bije o połowę mniej.Sam się przyznam , że ogarniam Herca słabo a ogarniam praktycznie wszystkich bogów ;D

Zapraszam na matcha mua vs Ty (ja aphrodite) =)

@UP

Nie zgadzam się z tobą ponieważ, gdy grasz Aresem enemy team kupuje abilitki na twój ult i dużo nie zrobisz wtedy.

@Topic

Herc nie jest łatwą postacią. Na początek polecił bym ci Lokiego. Duży attack, dobry escape, zawsze 1 vs 1 wygrasz.

Ares... Za to łańcuchy mogą zadawać dmg po ~90-140

Racja hercules, dla początkujących ciężki, aczkolwiek to już jego wybór =)

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...